Oportunitats de negoci

Inici  ⁄  Oportunitats de negoci  ⁄  Detall de notícia

Societat d'inversió en energies renovables

09/01/2014

Etiquetes: Inversions alternatives

La distribució del patrimoni familiar d'aquest país es concentra tradicionalment en dos tipus d'actius; el financer i l'immobiliari.

El 50% del patrimoni financer són dipòsits bancaris i la resta productes desintermediats amb molt poca participació de la renda variable. Aquesta tendència poc a poc es va invertint

Pel que fa al immobiliari, el principal actiu es la vivenda habitual tot i com és conegut  aquests últims anys les segones residencies i el "totxo" d'inversió ha creat una sobreoferta i una bombolla d'endeutament que encara no s'ha digerit 7 anys després de seu esclat.

El govern Espanyol no va saber parar la bombolla del "totxo" però no en tenia prou que a més en va crear un altre. La de les eòliques i fotovoltaiques.

Fruit de la nefasta política energètica molts inversors han vist com la inestabilitat regulatoria ha fet disminuir substancialment les rendibilitats en renovables i ha compromès aquelles inversions realitzades amb endeutament.

De la mateixa manera que la reforma del sistema financer l'han ajudat a pagar petits estalviadors amb preferents la incoherent política energètica ha generat la nebulosa del "dèficit tarifari" que pagarem tots els abonats.

Amb aquesta història recent a les espatlles el inversors deixen de valorar alternatives d'inversió que poden ser atractives per diversificar el seu patrimoni. Si be el mercat immobiliari és mes conegut, per invertir en el sector de les energies renovables cal anar de la mà de professionals.

En aquests moments, en països amb marcs regulatoris estables i polítiques energètiques ben definides, com és el cas d'Alemanya, és valorable invertir en energies renovables.

Com a diversificació de patrimoni podeu invertir en energies renovables fora d'Espanya, des d'imports baixos, participant en una societat d'inversió. Els retorns esperats poden superar clarament el 10%.

Si us interessa podeu enviar mail a info@forcadaconsultors.com on us donarem el detall dels projectes

 

 


Notícies anteriors

ES TRASPASSA GRANJA - CAFETERIA

26/11/2018

 Es traspassa GRANJA-CAFETERIA totalment equipada i a ple rendiment a la zona de Balenyà.

Llegir més

CENTRE DE REHABILITACIÓ EN TRASPÀS

23/04/2018

Es traspassa Centre de rehabilitació en ple funcionament al centre de Vic. Serveis a mútues de salut i cartera de clients. Local de 110m2. amb àrea de recepció, 3box., despatx, sala gran amb...

Llegir més

NEGOCI TÈXTIL EN TRASPÀS

09/10/2017

Per motius de Jubilació es traspassa negoci tèxtil a la comarca del Moianès. Negoci a ple rendiment, amb cartera de clients i totalment equipat.

Llegir més

Contacte

Forcada Consultors

C/ Miramarges, 7, 1er 2n

08500 VIC

 

Telf. 93 380 41 33

Fax 93 380 41 35

info@forcadaconsultors.com